top of page

Metode de plata

GarageRo 


Pentru a achita produsele comandate pe site-ul www.GarageRo.com ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Ordin de plata
 
Plata numerar/ramburs :
          Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la magazinul  www.GarageRo.com. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul:
          Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
         -Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
         -Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor,  www.GarageRo.com foloseste platforma PayU.
         -Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PayU.
          In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU.  www.GarageRo.com nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata:
          Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de  www.GarageRo.com, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
          Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

bottom of page