top of page

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului GarageRo (www.garagero.com).


Atentie: piesele comericlizate pe site-ul nostru nu sunt piese originale, ci piese compatibile pentru modelele mentionate.

Site-ul GarageRo (www.garagero.com) este operat de SORIDEN AUTO SRL, cu sediul social in Str. Maica Teofana, nr17, Bl.O, Etaj 1, Ap. 3, Cam1, Bucuresti, Sector 1 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/16007/2021.

 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului GarageRo (garagero.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Administratorul GarageRo (garagero.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). 

Administratorul GarageRo (garagero.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului GarageRo (garagero.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului (rugam insistent sa comparati produsul dvs. cu dimensiunile prezentate pe site) si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si GarageRo (garagero.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008  privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris (la adresa soridenautosrl@gmail.com) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau. Comerciantul este obligat sa raspunda in timp util cererii ( sa accepte sau nu returul in functie de termenul legal). In cazul unui retur pentru renuntare la cumparare, coletul se trimite prin posta sau curier. In ambele cazuri taxa este suportata de client.  

 

 

TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE / RETUR

Garantia se aplica in conformitate cu Legea Nr. 449/2003 si Legea Nr. 296/2004. 
Garantia de conformitate conform legii 449/2003, republicata 2008, este de 2 ani. 
Se acorda garantie comerciala pentru produsele comercializate de SC SORIDEN AUTO SRL, dupa cum  urmeaza: 
1- 12 luni, pentru piesele de schimb aferente produselor de folosinta indelungata conform Legii Nr. 449/2003. 
2- Pentru consumabile se acorda garantie doar in cazul defectelor de fabricatie sesizate la primire. Sesizarea se face in scris in maxim 48 ore de la primirea coletului.
3- Produsele care la primire prezinta defecte de fabricatie, vor fi inlocuite gratuit cu altele noi identice sau similare, conform Legii Nr. 449/2003. In cazul in care nu mai sunt in stoc, se returneaza contravaloarea pieselor.
4- Termenul de garantie se aplica de la data vanzarii produsului.

Pierderea sau anularea garantiei poate intervine in urmatoarele cazuri:
1- piesa nu a fost montata intr-un service de specialitate; 
2- piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe  uzate, defecte sau modificate; 
3- piesa a suferit socuri mecanice , electrice , sau avarii de alta natura 
4- piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a utilajului sau motouneltei, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului. 
5- Service-ul care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile sau reglajele ulterioare; 
6- utilajul/motounealta a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare sau a suferit alte modificari de orice natura; 
7- piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare; 
8- piesele prezinta o uzura normala, fireasca. 
     

Piesele ce fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi expediate de catre cumparator insotite de urmatoarele documente 
1- copie factura de achizitie emisa de SC SORIDEN AUTO SRL. 
2- deviz de montaj in service autorizat in care sa fie mentionata data montarii insotit de bonul fiscal ,chitanta sau factura fiscala cu care a fost achizitionat produsul; 
3- copie dupa autorizatia service-ului in care s-a efectuat reparatia; 
4- nota de constatare emisa de un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea; 
5 - Consumatorul a furnizat date eronate sau incomplete pentru identificarea produselor de schimb, a celor de origine sau a materialelor de exploatare
6- in cazul componentelor electronice este necesar rezultatul diagnozei electronice din care sa rezulte defectiunea reclamata; 
     Aducerea produsului in stare de conformitate se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului defect, in conformitate cu legislatia in vigoare. Cazul in care solicitarea de garantie este neintemeiata, consumatorul va suporta cheltuielile aferente cercetarii/expertizarii produsului/materialului reclamat ca fiind neconform ori cu vicii ascunse (costurile poştale, de transport).In cazurile speciale in care deficienta produsului in garantie nu se poate constata in cadrul societatii si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare a produsului, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului in scris din partea producatorului.

 

Alte conditii


1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfã si facturã se acceptã numai dacã acestea au fost sesizate în scris în termen de maximum 2 zile de la data livrãrii. 
2. Nu se acceptă returul mărfii deteriorate, cu ambalaj deteriorat, murdar, sau piese care prezintă urme de montaj.


Returul de piese 

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail soridenautosrl@gmail.com

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.


Livrarea returului se face numai cu acceptul in prealabil al firmei noastre, la adresa de expeditie a coletului primit.

Coletul se trimite fara a se cere ramburs pe colet. Odata ajuns la noi, este verificat iar apoi banii se vireaza in cont bancar sau se emite un mandat postal pe numele cumparatorului in cel mult 10 zile lucratoare.Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului GarageRo (garagero.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii GarageRo (garagero.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  soridenautosrl@gmail.com

bottom of page