top of page

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate sait-lui Garagero.com. 

Site-ul Garagero.com este operat de societatea SORIDEN AUTO SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/16007/2021.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe GarageRo.com, ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite de catre administratorii GarageRo.com in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;

  • Prelucrarea comenzilor;

  • Participarea la concursuri, promotii;

  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea GarageRo.com  si a tertilor cu care GarageRo.com are relatii comerciale.


Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar GarageRo nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email soridenautosrl@gmail.com.

bottom of page