top of page

Informatii Utile

Venim in intampinarea dvs. cu un mic ghid de informatii inainte de a comanda!

1. Cine suntem?

GarageRo.com - GarageRo - este primul magazin online din domeniu cu o experienta de peste 10 ani. 

Practicam politica pretului corect si a clientului multumit. Ideea de baza este aceea ca un client multumit cu siguranta va mai reveni si la randul sau ne va recomanda.

2. Cum ne gasiti?

Simplu! Va asteptam in fiecare zi de luni pana vineri intre 09.00-18.00 la telefon: 

0765.777.088

Pentru a ne pastra operativitatea de care am dat dovada pana acum, am ales sa livram doar prin curier / posta. Pentru moment, nu se pot ridica produsele de la noi. Cu siguranta in viitor vom avea si aceasta posibilitate.

3. Ce ar trebui sa stie clientul? 

Preturile afisate nu ascund nici o taxa, sunt preturile reale la care se vand produsele. Trebuie adaugata doar taxa de transport, care este aceeasi indiferent de numarul produselor din cos.

Cum comand?

Foarte simplu! Venim in intampinarea clientului cu 2 modalitati:

             Online - va rugam sa accesati ghidul pentru a intelege simplitatea procesului: Ghid cumparare online

            Telefonic - la oricare dintre numerele mai sus afisate, insa va rugam sa ne furnizati codul de produs (se afla deasupra pretului). Astfel, nu exista riscul unei greseli a operatorilor si timpul este economist pentru ambele parti.

Cum platesc?

Va punem la dispozitie mai multe metode:

- Veti achita curierului (ramburs) contravaloarea produselor la primirea coletului/coletelor. Acesta va va emite chitanta pentru suma incasata, chitanta ce va fi considerata document contabil de incasare.

 - Prin ordin de plata in baza unei facturi proforme primite din partea unui operator GarageRo. Confirmarea platii se va trimite prin e-mail la adresa comenzi@GarageRo.com  Livrarea se va efectua dupa incasarea sumei aferente comenzii.

 - On-line, cu ajutorul cardului bancar. In acest caz, transportul este mai ieftin.

Cum primesc produsele?

Livrarile se fac astfel:

  1. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 50 lei: Curier ( Fan / Gls) 25 lei sau Posta Romana 15 lei;

  2. Pentru comenzi intre 50 - 300 lei: Fan Courier 18 lei / Gls Courier 18 lei / Posta Romana 10 lei. Pentru plata cu cardul taxa de curier este 10 lei.

  3. Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei!

 

In cazul in care nu gasiti produsele de care aveti nevoie, va asteptam solicitarile de piese la adresa de email comenzi@GarageRo.com Un operator cu siguranta va face toate eforturile pentru a va ajuta.

4. Doresc sa renunt la un produs! Retur?

Dincolo de aspectele reglementate prin lege, ne dorim in primul rand o experienta placuta si onesta cu clientii nostri. De aceea, satisfactia dumeavoastra finala va reprezenta pentru noi principalul reper in solutionarea eventualelor probleme aparute.
Cel mai bun lucru este sa comunicam – tel: 0725.777.088 sau e-mail: comenzi@GarageRo.com. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti aici: http://www.GarageRo.com/info/livrare

 

5. Un ultim aspect....

Produsele comercializate pe site-ul nostru sunt compatibile pentru modelele specificate insa nu sunt originale. Toate piesele beneficiaza de o garantie de 24 luni din momentul comercializarii. Va rugam sa pastrati dovada montarii (factura din service) pentru ca fara aceasta, garantia legala este anulata.

Descrierea produselor reflecta realitatea pieselor comandate, insa pozele prezentate poarta titlu informativ.

 

Speram ca informatiile mai sus prezentate au raspuns intrebarilor dvs. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie va rugam sa ne scrieti la adresa: contact@GarageRo.com. Veti primi un raspuns in scurt timp si noi vom imbunatati site-ul cu acea informatie.

 

Cu respect,

Echipa GarageRo.

bottom of page